Alle Horror Unrated Retrospekt...

Efter 4 år har vi valgt at lukke og slukke for Horror Unrated. Med tiden fik vi hevet en hel del spændende og dybdegående interviews i hus, fra de store kendte horror stjerner til ukendte independent filmskabere. Personligt er jeg meget stolt over den række af interviews vi endte med at få på Horror Unrated, og enkelte står stadig som nogle helt unikke. Bl.a. interviewene med instruktøren af 'Don't Go in the Woods', James Bryan og David Winters - manden bag 'The Last Horror Film', som begge velvilligt satte sig til at scanne gamle billeder filmpris-certifikater ind til os som vi kunne bruge i artiklen. Og danske Heini Grünbaum som i 1999 lavede 'Flænset', gav sig rigtig god tid til virkelig at gå i dybden med sine svar.
Den dag i dag er det så vidt vi ved, stadig det eneste interview der findes med ham på internettet. Af forskellige årsager valgte vi at lukke for Horror Unrated d. 12. november 2013, og da undertegnede tidligere har været skribent for denne fantastiske blog, Sørensen Exploitation Cinema Proudly presents, valgte jeg og bloggens ejer at flytte de mange interviews over på bloggen så de kunne få nyt liv, og forhåbentlig blive læst og nydt af nye læsere. Her er en samlet oversigt over artikler udgivet i artikelserien Horror-Unrated Retrospekt.

Skrevet af Claus Reinhold, tidligere ejer af sitet Horror Unrated.2: Horror-Unrated Retrospekt #2: Et interview med instruktør Patrik Syversen, Courtney Hope og After Dark horrorfilmen 'Prowl'.

3: Horror-Unrated Retrospekt #3: Et Interview med hovedrolleindehaver Adrienne King fra 'Friday the 13th'.

4: Horror-Unrated Retrospekt #4: Vi snakker med Ashleigh Gryzko fra den uhyggelige indie-gyser 'Grave Encounters'.

5: Horror-Unrated Retrospekt #5: Fugleskræmsler og forbandelser. Et interview med instruktør Brett Simmons og hans film 'Husk'.

6: Horror-Unrated Retrospekt #6: Høj cigarføring & syg sadisme! Et interview med David Hess.

7: Horror-Unrated Retrospekt #7: Flænset! Et interview med den danske instruktør Heini Grünbaum.

8: Horror-Unrated Retrospekt #8: Lejrbål og 80ér-hår. Et interview med Sleepaway Camp's Felissa Rose.

9: Horror-Unrated Retrospekt #9: Orme og øksemordere - et interview med instruktøren bag Squirm og Just Before Dawn, Jeff Lieberman.

10: Horror-Unrated Retrospekt #10: Makabre mannequindukker og Klaus Kinski - et interview med instruktøren bag Tourist Trap og Crawlspace, David Schmoeller.

11: Horror-Unrated Retrospekt #11: Et interview med instruktøren bag horrorfilmene Malevolence og Bereavement; Stevan Mena.

12: Horror-Unrated Retrospekt #12: Vi har snakket med instruktøren bag Israel's første horrorfilm "Rabies"; Navot Papushado.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar