1. apr. 2012

Nyhed: Tema-måned i rød-hvide farver.

Hele april vil vi sætte fokus på dansk low-budget, undergrundsscenen og både ukendte og mere kendte danske genre- og horror-film. Vi kigger med over skulderen på produktionen af de to danske low-budget projekter '318' og zombie-filmen 'Du Danske Sommer 2' - der kommer med den forrygende tagline "I Udkantsdanmark kan ingen høre dig skrige". Det er en film som vi også regner med at få eksklusiv premiere på, lige her på bloggen! I kan også se frem til et interview med Danmarks genrefilminstruktør no. 1, Shaky González, manden bag film som 'Nattens Engel' og 'Pistoleros'. Vi tager også en snak med norske Lars-Erik Lie, om tilblivelsen af low-budget filmen 'The Thrill of a Kill' - en kærlighedserklæring til slasher-filmene fra 70érne og 80'erne. Vi tager et kig på de 6 post-postapokalyptiske danske kortfilm som alle dystede på MovieBattle festivalen i 2010, og en snak med folkene bag en af dem - den fremragende 'Connected'. Derudover får du som altid en god håndfuld grundige og gory anmeldelser - denne gang udelukkende af danske film.

Her er det fulde program (der kan opstå ændringer):

Interview med Shaky González om hans film og MovieBattle. Udkommer d.03/04.
Anmeldelsen af Mørkeleg (1996). Udkommer d.06/04.
Anmeldelsen af Farligt Venskab (1995). Udkommer d.10/04.
Interview Lars-Erik Lie om at lave film på no-budget, den norske bølge af genre-film og hans 'The Thrill of a Kill'. Udkommer d.13/04.
Interview med Jens Raunkjær Christensen og Jonas Drotner Mouritsen og en snak om deres danske sci-fi-kortfilm 'Connected'. Udkommer d.17/04.
Anmeldelsen af Nattevagten (1994). Udkommer d.20/04.
Bag-om artikel på den danske low-budget kortfilm '318'. Udkommer d.24/04.
Anmeldelsen af Nattens Engel (1998). Udkommer d.27/04.
Bag-om artikel på den danske low-budget zombiefilm 'Du Danske Sommer 2'. Udkommer d.29/04.

2 kommentarer: