1. nov. 2011

Tilbud: Gode tilbud på kult-film fra Another World Entertainment.

Jeg hader reklamer, men det her tilbud bliver jeg nød til at dele med jer! CDON.com har i øjeblikket en kampagne hvor de tilbyder 3 film fra danske Another World Entertainment til 99 kroner! Samtidig er der gratis fragt frem til og med d.7/11-2011. Another World Entertainment er et danske distributionsselskab og de gør sig i at udgive den slags film vi elsker herinde. Tag f.eks William Lustig's mesterværk 'Maniac' fra 1980 (læs vores anmeldelse her) - oven i købet i en rigtig lækker 2 disc Special Edition, 'Zombi 2' aka 'Rædslernes Grønne Ø' - en af de eneste film der har scoret topkarakter her på bloggen (du kan læse anmeldelsen her), den helt fantastiske 'Re-Animator' (1985) eller hvad med 'Cannibal Holocaust' (går under navnet 'Kannibal Massakren' på CDON.com fra 1980) - som er på min Top 10 over bedste horror-film nogensinde. Har du allerede set Dario Argento's mesterværk 'Suspiria', så nap endelig hans semi-sequal,'Inferno' (1980). Mario Bava's 'A Bay of Blood' ('Den Blodige Bugt') er også et must-have hvis man er til euro-horror. Lucio Fulci's 'The Beyond' ('Rædslernes Hotel') er et syretrip af en zombiefilm og får også min varmeste anbefalinger med på vejen. 'Torso' og 'Stagefright' er også værd at hive ned i kurven. Er du mere til nye film kan jeg anbefale at nappe Takashi Miike's j-horror 'Mistet Opkald' fra 2003. Dette er blot et lille udpluk af de titler du kan finde i tilbudet lige her.

37 kommentarer:

 1. Mistet Opkald, Strigoi og Sauna er hermed købt :)

  SvarSlet
 2. Fedt!
  Så fik jeg lige smidt Inferno, Rovdrift og en ekstra kopi af Cannibal Holocaust i kurven.
  Tak for det lille heads-up.

  SvarSlet
 3. Af dem du anbefaler i nyheden har jeg bestilt "Cannibal Holocaust" og "Zombi 2". Derudover faldt jeg også lige over "Blue Sunshine" vis cover lokkede mig til at nappe den med i købet. Tak for heads up.

  SvarSlet
 4. Jeg har mange af dem i forvejen - men 'Patrick','Grapes of Death' og 'Fascination' røg i kurven. Det var på tide at stifte bekendtskab med Jean Rollin!

  SvarSlet
 5. Kender du "Blue Sunshine" (http://cdon.dk/film/blue_sunshine_-_special_edition-761851) Allan? Er den et fornuftigt køb?

  SvarSlet
 6. Jeg har 'Blue Sunshine' stående - men har ikke fået den set endnu. Det er jo Jeff Lieberman, der også stod bag 'Squirm' (1976)og 'Just Before Dawn' (1981), der har lavet den. Der er stadig rigtig mange fede tilbud at komme efter - Fulci's nedstigning til helvede i 'The Beyond' aka 'Rædslernes Hotel', den vanvittige splatter-komedie 'Psychos in Love' og Sergio Martino's grumme men også smukke 'Torso' fra 1973. Jeg kom selv til at bestille 3 til i dag...ups ;)

  SvarSlet
 7. Må hellere prøve at holde lidt igen :) Skal spare lidt. Eller i det mindste forsøge på det. Men tak for heads up. Kan jo være jeg når at ombestemme mig inden tilbuddet udløber.

  SvarSlet
 8. Det er faktisk ret utroligt så hurtigt mange af titlerne allerede er røget på "overvåg" - mon det er nyhedens skyld ;)

  SvarSlet
 9. @ Mark S. Svensson: Glæd dig til 'Blue Sunshine' - en bizar, stemningsfuld og skræmmende omgang LSD-terror - og så følger der en fin booklet med. Well, jeg er i hvert fald vild med filmen :)

  SvarSlet
 10. @Bjarke Kristensen: Tak for tilbagemeldingen, jeg er allerede gået i gang med at glæde mig, og kan se at mine film er sendt i dag, så mon ikke de dukker op så de kan nydes i weekenden :D "Blue Sunshine" lyder lige som noget for mig.

  SvarSlet
 11. Udmærket tilbud, så mangler vi bare et magen til med blu-rays :)

  SvarSlet
 12. Nu du siger blu-rays, så vil jeg lige nævne at 'RESIDENT EVIL: EXTINCTION' lige nu fås til sølle 25 kr.- på blu-ray hos T.P. Musik Marked.

  SvarSlet
 13. Argh, jeg havde ellers afskrevet tilbuddet efter at det meste var udsolgt, men nu havde de sørme de titler jeg gerne ville have (undtaget Re-Animator)... Jeg investerede i Cannibal Holocaust, Maniac og Sauna.

  SvarSlet
 14. 'Maniac' og 'Cannibal Holocaust' er sleaze af højeste klasse! Re-Animator have ellers været prikken over i'et :D

  SvarSlet
 15. Mange tak for tippet!

  I første omgang købte jeg "Torso", "Spider Baby" og "The Burning Moon" (hvilket jeg virkelig har fortrudt, da den stinker rigtig meget).
  I anden omgang tog jeg "Den blodige bugt", "Inferno" og "Sweatshop".
  Hvis jeg havde flere penge, ville jeg sikkert købe for tredje gang.

  SvarSlet
 16. Jeg har ikke selv set 'The Burning Moon', men 'Torso' og 'Spider Baby' er jeg personligt meget glade for. 'Den blodige bugt' og 'Inferno' er også klassikere - hvis man altså er til den italienske stil. 'Sweatshop' har jeg sprunget over. Dejligt at set hvor mange der har udnyttet det fine tilbud - AWE fortjener hver en krone.

  SvarSlet
 17. I dag er sidste chance, hvis men vil udnytte tilbudet med gratis fragt.

  SvarSlet
 18. Modtog en pakke fra CDON i dag med "Prison", Zombie - Nattens Terror", "Rædslernes blodige by", "The Living Dead Girl", "Shiver of the Vampires" og "Requiem for a Vampire".

  SvarSlet
 19. Det var da en smuk pakke at modtage på sådan en kedelig og grå mandag! 'Zombie - Nattens Terror' er uden tvivl en af de sjoveste, bizarre og mest kitchede film jeg nogensinde har set.

  SvarSlet
 20. Jep, lidt zombiesnask og nøgne vampyrpiger er ikke det værste på en kedelig mandag.

  Jeg overvejer også lidt om jeg skulle bestille "Zombie Holocaust", nu når man alligevel er i gang. Jeg kan dog kun finde overvejende negative anmeldelser af den, så den springer jeg nok over.

  Kannibal-filmene ville jeg gerne se, hvis det ikke var for de scener med dyremishandling/dyredrab. Musikken til "Cannibal Holocaust" og "Cannibal Ferox" har jeg hørt en del efterhånden. Riz Ortolanis synth-score til "Cannibal Holocaust" er ret fremragende, synes jeg.

  Riz Ortolani: Cannibal Holocaust
  http://www.youtube.com/watch?v=kf1Vt6r-sj8

  Budy-Maglione: Cannibal Ferox
  http://www.youtube.com/watch?v=t833O1-1Pd4

  SvarSlet
 21. 'Cannibal Holocaust' findes også i en udgivelse hvor man kan vælge at springe de scener over. Jeg har '25th Anniversary Collector's Edition' og her er det en mulighed - jeg ved ikke om det er muligt i AWE udgivelse. Men synd at springe den over - det er et mesterværk af en film og du har helt ret i at musikken er et helt kapitel for sig selv - episk!

  SvarSlet
 22. Det er den udgave, som jeg har været ved at bestille et par gange. Jeg kan godt forstå ideen med at sidestille dyredrabene/mordene på de indfødte/mordene på filmholdet, men derfor ville jeg nu gerne undvære at se scenerne med dyrene.

  Lidt sjovt i øvrigt, at Argento lånte sekvensen med pælen fra "Cannibal Holocaust" og genbrugte den i "Two Evil Eyes", når hans film repræsenterede den lidt pænere del af den italienske horror-industri i 70erne/80erne, sammenlignet med Lenzi, Deodato og Fulcis output.

  SvarSlet
 23. Jeg har ikke fået set Argento/Romero's film 'Two Evil Eyes' endnu - men du har ret i at det er temmelig mærkværdigt. Pælesidnings-scenen er godt nok også en sekvens man ikke lige ryste af sig igen...

  SvarSlet
 24. Tilbuddet kører stadig og alle film er igen på lager. Der er dog ikke gratis fragt mere.

  SvarSlet
 25. Dette tilbud på kult-film fra Another World Entertainment er blevet aktuelt igen! CDON.COM tilbyder nemlig endnu engang gratis fragt - denne gang frem til d.20/02-2012.

  SvarSlet
 26. For at det ikke skal være løgn, så har tilbuddet gjaldt lige siden, du først postede om det! Jeg ved godt, at de skrev en tidsbegrænsning, men de overholdt den bare ikke! Jeg har lige siden checket ind regelmæssigt og 3-for-99 har været aktuelt hele tiden. Virkelig cool (dog skulle der betales for fragt).

  SvarSlet
 27. Ja, det var jeg godt klar over. Har også selv småkigget lidt derinde og undret mig over tilbudet stadig var tilgængeligt. Men som sagt, nu er det med gratis fragt - derfor får denne gamle tilbuds-nyhed lige et lille revival.

  SvarSlet
 28. Hey - Nogle er har set Bikini Girls on ice? og ved om den er skidt på den negative eller sjove måde?

  SvarSlet
 29. Jeg har ikke set Bikini Girls on ice. Men jeg har læst mig frem til at den bare er skidt med skidt på...

  SvarSlet
 30. ok hvad med Sauna og sweatshop? Jeg droppper bikini girls on ice og bestiller Inferno, Den blodige bugt, Re-animator, Kanibal-massakren. Jeg skal have to mere og har i forvejen Torso, Maniac, Zombi 2 - rædslernes grønne ø, Zombiernes by, rædslernes hotel, zombie-massakren, stagefright. Ellers nogen anbefalinger.?

  SvarSlet
 31. Det er lidt svært, for det ser ud til at du allerede har de bedste - men hvis det var mig så ville jeg gå efter Tourist Trap og Two evil eyes. Mistet opkald er også en ganske solid asiatisk horror-film!

  SvarSlet
 32. Nu fik jeg ikke besttilt sidst, så denne gang blev det til Strigoi, Nightmare City og Zombie - Hell on earth

  SvarSlet
 33. Har bestilt ALIEN VS. ZOMBIES: THE DARK LURKING, BLODSUGERENS RÆDSELSNAT, PATRICK, GROTESQUE, SPIDER BABY og NUDE FOR SATAN. Overvejer nogle Jean Rollin-film; mest ud fra et samler-synspunkt. De tre, jeg har set, var enormt kedelige og jeg har ikke umiddelbart lyst til at se flere.

  SvarSlet