30. apr. 2012

Nyhed: Feedback på april i rød-hvide farver.

Vi kunne godt tænkes os noget feedback på vores netop afsluttede tema-måned. Hele april satte vi fokus på dansk low-budget, undergrundsscenen og anmeldte danske genre- og horror-film. Vi kom også med nogle bag-om features og lidt interviews. Har i fundet det interessant og er det noget vi skal gentage i fremtiden - evt med andet tema? I kan få et overblik over tema-måneden her. I må meget gerne kommenterer på dette indlæg eller på opslaget på vores facebook-side.


7 kommentarer:

 1. Alle tiders tema. Man havde jo helt glemt at lille DK godt kunne lave et par gode/sjove gys. Og dejligt at se, at der stadig er nogle herhjemme som brænder for, at det skal forblive således.
  Mht. til fremtidige temaer, kunne man blive i lande-temaet og kigge lidt nærmere på vores nordiske naboer som jo sagtens kan levere film af verdensklasse. Måske kaste blikket på et asiatisk land, eller et andet europæisk.
  Et genre tema kunne også være sjovt - det være sig slasher, haunted-house, zombie eller ander andet - måske endda et tame om Hammer eller Giallo-film....just my 2 cents.

  SvarSlet
 2. Tak for din respons Wigent! Dit forslag om en måned i J-horrorens tegn er også noget der har strejfet mig. Vi har internt også snakket om en måned med fokus på Nazisploitation, Originaler vs Remakes eller en måned hvor vi kun fokuserer på en' horror- franchise som f.eks Friday the 13th eller The Texas Chainsaw Massacre. Personligt syntes jeg også at en måned med fokus på de vanvittige low-budget film fra TROMA også kunne være rigtig sjovt. Mvh Allan S.

  SvarSlet
 3. åh ja, en franchise måned kunne være super. Friday 13th, Halloween, Naightmare on elm street, Teaxas chainsaw....

  SvarSlet
 4. Super fedt, at i giver noget opmærksomhed til de danske film. Det ville være fedt med meget mere af den pose...

  SvarSlet
 5. Vi har snakket om måske at gøre april til en fast måned med fokus på dansk horror - vi må se hvad det ender med :)

  SvarSlet
 6. Der er i hvert fald et par danske genrefilm tilbage på hylden, jeg godt kunne tænke mig at kaste stjerner efter.

  SvarSlet