29. aug. 2013

Nyhed: Filmloppemarked i Imperial.

Den legendariske biograf i hjertet af København holder loppemarked i midten af september. Det er ikke til at sige hvor meget der er decideret relateret til Horror-genren, men enhver filmnørd bør ikke snyde sig for muligheden for erhverve sig noget lækkert merchandise. Ses vi - det tror jeg nok at vi gør!

Kom og gør et filmfund!
Er du filmnørd - eller måske bare interesseret i at finde ting, som man ikke kan støve op andre steder? Så se her:
Vi inviterer til Nordisk Film Biografers loppemarked i Imperial søndag d. 15. september fra kl. 10.00 – 15.00.

Kuppet over alle kup - i en god sags tjeneste!
Vi har ryddet op i gemmerne - både i vores biografer, hos de forskellige filmselskaber og ude på Nordisk Film i Valby. Der vil være mulighed for at finde alt lige fra vintage biografstole fra Imperial og udstillingsskabe til signerede bøger og billeder. Der er hi-fi udstyr fra vores biografer, actionfigurer i ubrudt emballage, et mylder af andre spændende og sjældne sager, og hele dagens omsætning går ubeskåret til børneafdelingen på Rigshospitalet.

Få din egen stand!

Har du filmrelaterede artefakter derhjemme, har du også mulighed for selv at sætte en stand op. Det koster 100 kr., og tilmelding foregår ved at sende en mail til imperial-loppe@nordiskfilm.com. Herefter vil vi sende en be- eller afkræftelse på din stand.
OBS: Vi accepterer kun salg af filmrelaterede ting og giver afslag på almindeligt tøjsalg, bestik, møbler og lignende.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar