4. jul. 2011

Nyhed: Red bloggens facebookgruppe.

Kære læsere, jeg har brug for jeres hjælp. Facebook gruppen, der er tilknyttet bloggen Sørensen Exploitation Cinema, skulle meget gerne opgraderes til det nye gruppe-format som facebook har lanseret. Indtil videre har jeg ikke fået muligheden på gruppen og det er måske fordi at det kræver flere medlemmer. Hvis du er læser og har interesse for i at redde facebook-gruppen, må du meget gerne tilmelde dig gruppen og evt sende en anmodning om opgradering. På den måde undgår vi sletning af gruppens indhold. Giv venligst filminteresserede venner og fjender besked, så vi ikke mister facebook-delen af bloggen.

3 kommentarer:

  1. Det kan være, at det ville være nemmere at lave gruppen om til en side i stedet for - det virker som om Facebook helst vil have, at man bruger grupper som en slags chat-fora eller enheder, hvor man kan arbejde sammen om projekter og den slags. Men man mister selvfølgelig sit indhold.

    SvarSlet
  2. Det ville jeg også meget gerne, men som du siger - man mister alt indholdet. Jeg håber stadig der kommer en mulighed for at opgradere gruppen...

    SvarSlet