13. okt. 2011

Nyhed: Vil du også anmelde film - så kig her!

Nu har du nemlig mulighed for at blive en del af projektet og få dine anmeldelser udgivet på bloggen. Her på 'Sørensen Exploitation Cinema Proudly Presents' har jeg i nogen tid gået og grublet over at tilknytte én ekstra skribent (eller måske flere), en slags gæsteanmelder(e). Lyder det som noget der tænder din indre film-nørd, så læs roligt videre!
Du skal være godt inde i dit film-stof og brænde for at skrive fyldige anmeldelser (et sted imellem 800-1000 ord) indenfor bloggens målgruppe (horror, b-film, exploitation, science fiction og action). Tidligere blog- og eller hobby anmelder-erfaring er et stort plus. Du får selvfølgelig ikke en krone for det, men film bestilt (af mig, efter aftale) som anmeldereksemplar hos en given distributør får du selvfølgelig lov til at beholde. Du skal være minimum 20 år. Ansvarlig, pligtopfyldende og have en forkærlighed for at overholde deadlines...Passer det på dig og har du lyst til at bidrage til 'Sørensen Exploitation Cinema Proudly Presents', så skriv lidt om dig selv til cinema@detskerher.dk og hør nærmere. Giv lyd inden d.20/10-2011. Hvis alt går som det skal, vil de nye anmeldere vil blive præsenteret d.01/11-2011.

* EDIT: Jagten på nye anmeldere er nu slut (læs mere her) og de involverede vil blive præsenteret d.01/11-2011. Er du ked af at du ikke nåede at ansøger, så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til cinema@detskerher.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar