5. jun. 2011

Afstemning: Afgørelsen af 'Bedste boogeyman?'.

FREDDY KRUEGER
Så faldt afgørelsen i den første afstemning nogensinde her på bloggen. Spørgsmålet lød 'Bedste boogeyman?'. I alt 17 gæster havde valgt at smide en stemme på en' af følgende kandidater: Jason Voorhees (2 stemmer), Freddy Krueger (8), Chucky (0), Pinhead (3), Michael Myers (1), Leatherface (3).

En grum håndfuld af uforglemmelige personligheder - men det blev Wes Creven's legendariske drømme-demon Freddy Krueger, der løb med sejren. Den første film med den tilbagevendende seriemorder kom i 1984 og siden har 'A Nightmare on Elm Street'-franchisen sparket 8 film af sig (hvis vi tæller remaket fra 2010 med). Udover de 8 film kunne Freddy Krueger også opleves for fuld tryk i versus filmen 'Freddy vs. Jason' fra 2003. Desværre blev det nok også sidste gang vi så Robert Englund (en meget venlig mand, jeg var så heldig at møde i 2009) i rollen som den ikoniske Krueger. Husk at smide en stemme på den nyeste afstemning (som du finder til venstre i menuen): Bedste George A. Romero "...of the Dead" film?

2 kommentarer:

  1. Øv, kom for sent til den her :(

    SvarSlet
  2. Det er jeg ked af. Men afstemningerne løber i 14 dage, så der skulle være god chance for at få smidt sin stemme på sin favorit. Du har stadig chancen i 'Din ynglings Classic Horror stjerne?' afstemningen :)

    SvarSlet