7. aug. 2011

Nyhed: Faste dage for udgivelse af nye anmeldelser.

Flere besøgende her på Sørensen Exploitation Cinema Proudly Presents har givet udtryk for, at de ville sætte stor pris på at anmeldelserne på bloggen blev udgivet på faste dage. På den måde går du ikke forkert og spilder tiden hvis der ikke er uploadet nogle nye anmeldelser siden dit sidste besøg. Dette giver god mening og det betyder at fremover vil anmeldelserne, som tommelfingerregel, kun bliver uploadet på tirsdage og fredage ca. kl:19:00.

2 kommentarer:

  1. Spændende initiativ, som jeg glæder mig til at høre dine erfaringer med. Jeg har hidtil bare plasket tingene på, når de har været færdige - enkelte større ting er dog blevet gemt til f.eks. søndage, hvor besøgstallene (for mit vedkommende) har det med at være ganske solide.

    SvarSlet
  2. Ja, vi får at se hvordan det går. På din blog poster du jo mange og tit mindre indlæg (andre gange lange og fremragende anmeldelser) med nyheder fra genrens verden. Da jeg kun skriver anmeldelser syntes jeg det lyder som et fornuftigt tiltag, for jeg kan ikke ha' friske anmeldelser klar til hver eneste dag. Det har jeg ikke tiden til.

    SvarSlet