8. sep. 2011

Nyhed: Top 10 på vej.

Alle film-sites med respekt for sig selv, har mindst en' Top 10 liste! Derfor sidder jeg nu og sveder over min kommende Top 10 liste over bedste horror-film nogensinde. Inden jeg gik i gang var jeg godt klar over at det ville blive en meget svær opgave - men SÅ svært?! Det er så godt som en umulighed at begrænse sig til 10 film, i en genre hvor man har et utal af favoritter. Men jeg må hellere tage mig sammen, og den færdige liste kommer online meget snart. Så stay tuned og ønsk mig held og lykke...

*Top 10 listen "Bedste Horror-film" er nu udkommet og kan læses ved at klikke lige her.

8 kommentarer:

 1. Super! Der er ikke noget som top-lister! Jeg glæder mig allerede til at læse, hvad du disker op med! Og så har vi jo også en kommende top 10-liste i vente fra Søren og Skræk og rædsel ... cool! :-)

  SvarSlet
 2. Hvis ikke Werner Herzog, John Carpenter og Stanley Kubrick hver får en plads på listen, sammen med en enkelt japansk gyser og et par italienske, bliver jeg meget skuffet.

  Og så må vi ikke glemme Motorsavsmassakren.

  SvarSlet
 3. Jeg bliver altid skuffet, når jeg læser andres toplister. Jeg er dog glad for, at jeg ikke har påtaget mig opgaven, for hvilke film skal man fokusere på; de filmhistorisk betydningsfulde, der ikke skræmmer så meget mere eller nyere film, der opfylder et moderne publikums krav?

  SvarSlet
 4. Så er Top 10-listen ved at være på plads, og den kommer online på fredag d.16/09. Det betyder til gengæld, at der ikke kommer en filmanmeldelse i denne uge. Så I må altså vente lidt, med at finde ud af hvad jeg har at sige om den kontroversielle 'The Human Centipede (First Sequence)' fra 2009.

  SvarSlet
 5. Fedt, at du tager "The Human Centipede" under kærlig behandling! Vil glæde mig til anmeldelsen! Jeg har ikke selv fået set den endnu, men den virker som en gusten omgang. ;-)

  SvarSlet