12. jul. 2012

Film-samlingen: DVD'er fra Arrow Video.

Så er der landet lidt nyt fra Arrow Video, købt af privat sælger. Det drejer sig om 'Silent Nigt Deadly Night' fra 1984 (som vi har anmeldt her), 'The House by the Cemetery' (1981) og Lamerto Bava's 'Macabre' (1980). Arrow Video er en underafdeling af Arrow Films der specialisere sig i ældre horror- og kult film. Der er som altid kælet for detaljerne og udgivelserne her kommer også med nyt artwork, plakater og booklet. Arrow Video er uden tvivl et af de fedeste distributionsselskaber og jeg kan kun anbefale deres udgivelser på det kraftigste.

3 kommentarer:

 1. Det er alle tre nogle virkelige seværdige film... Silent Night, Deadly Night 2 er dog noget af det ringeste, og den genbruger bare nogle af hovedscenerne fra den første til flash-backs...
  1'eren er dog rigtig god, og jeg plejer altid at smide den på ved juletid, når freden har sænket sig og lystmorderen Julemanden kommer frem...

  Jeg har et par stykker af Arrow Videos udgivelser, og kan også klart anbefale dem... er der nogen grund til at man ikke har foretrukket House By The Cemetary på Blu-ray i stedet? den skulle vistnok være ude i en limited edition på det format...?

  SvarSlet
 2. Vedr House By The Cemetary er den eneste grund til at det ikke er på blu-ray,at den private sælger gav mig et samlet tilbud på de 3 titler, som jeg fandt for godt til at sige "nej tak" til.

  SvarSlet
 3. Aha, jamen det lyder jo ganske logisk nok så...:D

  SvarSlet