9. jul. 2012

På TV: Raimi's rutchebanetur.

I aften, d.09-07-2012 klokken 21:35-23:10, giver DR HD dig chancen for at se Sam Raimi's tilbagevenden til horror-komik - 'Drag Me to Hell'. Den fandenivoldske film fra 2009 læner sig kraftigt op af Raimi's klassiske Evil Dead trilogi, både i stil og ren og skær bad craziness!

'Drag Me to Hell' delte horror-fans verden over da den udkom. Nogle syntes Rami havde solgt ud, nogle syntes at han rippede for mange ideer fra tidligere hans film, andre syntes at filmen var genial og hyldende morsom. 

Selv syntes jeg at det var dejligt at se Sam Raimi lave horror igen, og jeg var ret vild med filmen og er det faktisk stadigvæk. Gu' bliver der lånt idéer fra hans egne Evil Dead-film og det hele ender lidt som en rodebutik, men Raimi havde spildt ALT for lang tid på Spiderman-franchisen! Derfor var det en sand fryd at han ville vende tilbage til rødderne og lave en horror-komedie, spækket med den vanvittighed og sorte humor som kendetegner Sam Raimi's genre-film. Forvent ikke en decideret uhyggelig film, men en dæmonisk rutchebanetur med glimt i øjet og fuld knald på underholdnings-barometeret.
Ganush i en af filmens bedste scener.
Christine Brown er en ambitiøs bankrådgiver med en charmerende kæreste, professoren Clay Dalton. Livet er skønt, indtil den mystiske Fru Ganush en dag kommer ind i banken for at bede om udsættelse på sit huslån. Skal Christine følge sine instinkter og giv den gamle dame en hjælpende hånd? Eller bør hun nægte damen udsættelse og derved imponere sin chef og få et forspring på en mulig forfremmelse? Christine vælger skæbnesvangert det sidste alternativ og gør Fru Ganush til skamme og fratager hende hendes hjem. Som hævn kaster den gamle dame den mytiske dæmon Lamias kraftige forbandelse på Christine og gør hendes liv til et sandt helvede. Hjemsøgt af en ond ånd og misforstået af sin skeptiske kæreste, må hun kæmpe for at redde sin sjæl fra evig fordømmelse og opdage, at grænserne for hvor langt, at hun er villig til at gå, flytter sig hver dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar