12. jul. 2012

Nyhed: Spændende blu-ray udgivelser fra Second Sight.

Efter deres flotte udgivelse af 'The Return of the Living Dead' har distributions-selskabet Second Sight nu meldt ud, at de vil til at udgive flere kult- og horror-film i den nærmeste fremtid. Både på DVD og på Blu-ray. 'The Return of the Living Dead' udkom i en lækker Limited Edition SteelBook og var oven i købet pakket med spændende ekstramateriale (omkring hele 5 timer!), f.eks den godt to timer lange dokumentar 'More Brains'. Second Sight's næste genre-udgivelse bliver Frank Henenlotter’s 'Basket Case' trilogi. Henenlotter's splatter-trilogi kommer også i en Special Limited Edition Steelbook, på Blu-ray, og med en DVD proppet med ekstramateriale. Boksen kommer også med nyt artwork af Graham Humphreys. Frank Henenlotter’s Basket Case Trilogy er sat til at udkomme d.22/10-2012. Herefter vil Second Sight genudgive titler som Stuart Gordon's 'Re-Animator' og 'From Beyond' og Brian Yuzna's 'Bride Of Re-Animator' og 'Society'. Alle disse film for også "The-Special-Limited-Edition-HD-Treatment". Jeg glæder mig personligt rigtig meget til at der endelig kommer en ordenlig udgave af 'From Beyond'! Man kan følge med i udviklingen på deres facebook-side ved at klikke her og holde øje med udgivelserne.

6 kommentarer:

 1. Vildt fedt!
  De fortjener alt den respekt de kan få, for den RotLD steelbook. Nu kan man bare håbe, at de går all-in på gamle klassikere.

  Hr. Sørensen, jeg havde fuldstændig glemt at købe From Beyond til dig. Jeg kan huske at vi snakkede om det for lidt tid siden. Sorry! Men nu får du vel fingre i den Blu-Ray udgivelse i stedet for.

  SvarSlet
 2. Helt enig Ryberg. Jeg håber også virkelig at de giver den gas på de kommende udgivelser.

  Og helt fint at du glemte det, nu der kommer er lækker HD-udgivelse af From Beyond - a blessing in disguise ;D

  SvarSlet
 3. Jeg husker vistnok From Beyond fra de skøre VHS-dage... og synes at det var en total cool film - Society er også helt tosset...hvis det er den med Billy "Baywatch" Warlock...?

  Det ser virkelig spændende ud... Return of the Living Dead-udgivelsen er jo simpelthen så fan-freaking-tastic....!

  SvarSlet
 4. Society er i den grad tosset og det er den med Billy Trolmand...øh...Warlock!

  SvarSlet
 5. Så håber jeg med alle fingre krydset, at alle 3 bliver uncut, for det er en steelbook der 110% skal hjem i samlingen, kan ikke vente. :-)

  SvarSlet
 6. Hørt! Og hvis de ikke gør, så har de godt nok skudt sig selv i foden...

  SvarSlet