1. maj 2014

Artiklel: 'From Dusk Till Dawn: The Series' suget tom før tid.

'From Dusk Till Dawn: The Series' nærmer sig sin afslutning og min værste frygt blev desværre til virkelighed - serien er en udvandet og tynd kopi af den originale film. Læg dertil at skuespil og effekter ikke fortjener en bedre skæbne end at blive begravet i en unmarked grav i den mexicanske ørken.

For at illustrerer dette har jeg lavet denne lille collage af billeder fra den originale film ('From Dusk Till Dawn' fra 1996) og den nye TV-serie ('From Dusk Till Dawn: The Series'). Alt der ser cool ud stammer selvfølgelig fra filmen...


'From Dusk Till Dawn' (1997) vs 'From Dusk Till Dawn: The Series'.
Er du en af de få det tænker 'From Dusk Till Dawn'? What? Så er her lidt filmhistorie du kan sætte (vampyr)tænderne i: I 1996 udkom Tarantino og Rodriguez første rigtige instruktør-samarbejde, en film hvis succes banede vej for deres krone på værket; 'Grindhouse' (den fælles betagelse for 'Death Proof' og 'Planet Terror') i 2007. I 'From Dusk Till Dawn' spiller Quentin Tarantino overfor George Clooney, som to desperate bankrøvere (og brødre) der søger tilflugt i en biker-bar, som desværre viser sig at være proppet til randen med blodtørstige vampyr-demoner fra helvede.

Filmen overaskede alt og alle ved fuldstændig at skifte gear og stemning halvt inde i filmen. Hvad der er startet som en typisk, dialog-drevet, svedig og cool  Tarantino-joint, med alle hans varemærker og evner on display, forvandler sig pludselig og uden varsel til en blodig, survival-splatterfilm med alle de rigtige klichér, skæve personligheder (Sex Machine og Frost), yderst opfindsomme våben og nogle helt fantastiske fuldfede praktiske effekter. Det er tydeligt at det er lige her at Rodriguez overtager tøjlerne. Nå ja, og så får vi da også lige en af de mest sexede optrædener fanget på film, da Salma Hayek slanger sig ind på scenen i "The Titty Twister". Filmen 'From Dusk Till Dawn' er med tiden gået hen og blevet en vaskeægte klassiker!

Husk at du også kan læse vores anmeldelse af filmen her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar