30. okt. 2013

Film-samlingen: Zombie-splat med Dr.Herbert West.

Halloween er lige om hjørnet! Og hvad skal du så se på den uhyggelige aften? Selv har jeg tænkt mig at sætte tænderne i den netop udgivne Re-Animator 3-Disc Limited Digibook Blu-Ray Collector's Edition fra tyske Capelight Pictures. Klassikeren har fået den helt store tur, både på billed og på lyd, også er den naturligvis lastet med ekstramateriale. Dette er til dato den mest gennemførte udgivelse af Stuart Gordon's sindssyge zombie-fest. Det er super splattet, sjovt og crazy og Jeffrey Combs er helt fantastisk i hans ikoniske rolle som Dr.Herbert West. Som gal videnskabsmand giver han godt nok fine gentlemens som Dr. Frankenstein og Dr. Jekyll kamp til stregen!

Sammen med 'The Vincent Price Collection' og den kommende 'The Texas Chainsaw Massacre 2' fra Arrow Video, så er dette nok årets bedste genre-blu-ray udgivelse.


Den helt fremragende forsættelse 'Bride of Re-animator' fra 1989 er i øvrigt ved at blive scannet af de samme, der har stået bag transferet på denne udgivelse. 'Bride of Re-animator' udkommer både i Tyskland og UK og den tyske udgave udkommer allerede i januar.

Filmen kan købes på amazon.de via dette link.

Re-Animator 3-Disc Limited Digibook Blu-Ray Collector's Edition fra tyske Capelight Pictures.
Den fine booklet er desværre på tysk.
Udgivelsen består af 2 blu-ray's og 1 DVD.

2 kommentarer:

  1. Det var dog en lækker sag, den må vist hellere hjem. :-)

    SvarSlet
  2. Du skal nok være hurtig Thomas P. De går vist som varmt brød - eller hjerne ;)

    SvarSlet