10. jan. 2015

Nyhed: Dansk zombiefilm går i UDBRUD.

Vi har på Sørensen Exploitation Cinema fulgt tilblivelse af den danske independent splatter "UDBRUD" på tætteste hold og nu nærmer vi os noget der ligner en udgivelse. For der er netop landet en spritny og bloddryppende trailer, og den skal du da se!


Vi bragte i starten af 2014 et stort interview med instruktør og effekt-troldmand Henrik Andersen, og har du ikke læst det endnu, så kan du gøre det ved at klikke her. Sørensen Exploitation Cinema hjalp faktisk også selv lidt til, da vi skabte et faux VHS cover i bedste grindhouse-stil til filmens marketing.

"UDBRUD" er i skrivende stund ved at blive trykt på DVD og udgivelsen vil udover selve filmen komme til at indeholde en del ekstramateriale. Holdet bag håber på en Gallapremiere i Århus i marts/april, og derefter vil der blive arrangeret visninger rundt i resten af landet. Det vil efter gallapremieren blive muligt at købe filmen igennem instruktøren, Henrik Andersen. Vil du vide mere om "UDBRUD", så bliv medlem af filmens facebook-gruppe her.

Sådan kommer den kommende DVD-udgivelse af "UDBRUD" til at se ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar