1. dec. 2011

Nyhed: Fra alle os til alle jer...

Hvor bliver julehyggen af? Det er jo ikke ligefrem fordi at julesneen vugger blidt ned fra en frostklar himmel, ungerne tumler rundt med snemænd og drabelige sneboldskampe, alt i mens duften af brunkager og klejner smyger sig fra mormors køkken. Det er jo nærmest forår og solskin?! Dette skal dog ikke holde os fra at prøve at sprede lidt (u)hyggelig julestemning på 'Sørensen Exploitation Cinema'. Hele december vil vi derfor udelukkende anmelde genre-film der udspiller sig i eller omkring højtiden - eller på anden måde har nogle rødder i den ældgamle tradition. Vi kommer med i alt 5 anmeldelser og de bliver (som altid) postet hver fredag i hele måneden. Så læs endelig med når vi kaster os over 'Silent Night, Deadly Night' (1984), 'Rare Exports: A Christmas Tale' (2010), 'The Dorm That Dripped Blood' (1982), 'Child's Play' (1988) og 'Sint' (2010). Den lille håndfuld horror-film skulle gerne garantere en blodig og drabelig december her på bloggen, så ho ho ho-ber at vi ses. Sidst men ikke mindst - glædelig jul og godt nytår fra alle os til alle jer!


5 kommentarer:

 1. Fedt at i tager fat i Silent Night, Deadly Night i jeres tema, når nu Zulu's elendige "Blodrøde Jul" fejler på så mange måder. De vælger at vise alt det der bliver sendt i metermål året rundt, i stedet for at give os lidt friske gamle sager, som rent faktisk indeholder et juletema.

  SvarSlet
 2. Nu ser jeg personligt aldrig film i fjernsynet og jeg ved derfor heller ikke rigtig hvad ZULU sender? Det lyder som om en masse gamle ringvrag får endnu en tur i jule-kanen, nøjagtig som vi så det til Halloween...

  SvarSlet
 3. Yeah hehe, præcis.
  "Kanalen fejrer højtiden ved at byde på tredje sæson af den populære vampyrserie 'True Blood'. Og dertil et udvalg af blodige film som 'Sin City', 'Death Proof','Paranormal Activity', 'Watchmen' og mange flere."
  Meget fedt med Death Proof, men ellers så er det godt nok tyndt. Men nu må vi se hvad "og mange flere" kommer til at indebære.

  SvarSlet
 4. Der er da ellers et par fede titler. Jeg er selv helt vild med 'Watchmen' (bedste superhelte film jeg nogensinde har set), 'Sin City' er også et mesterværk og 'Death Proof' rater jeg MEGET højt. Eneste problem med disse film er vel at man efterhånden har set det for mange gange. Også er der jo ikke noget "blodrødt" over det? Er det meningen at det skulle ligne horror eller hvad tænker ZULU på?

  SvarSlet
 5. Yeah, titlerne er udmærket, men jeg synes mere at problemet ligger i det at de har været sendt så ufatteligt mange gange efterhånden (som du selv nævner). Nej haha, der er heller ikke specielt meget "blodrødt" over det, så jeg er heller ikke helt sikker på hvad de har tænkt sig :D
  Nå, det skal vi vist ikke tænke for meget over.

  SvarSlet