21. dec. 2011

På TV: To gode i TV.

Hvis du stadig kan finde på at se film når de kommer i fjernsynet, så sørg for at være klar foran tossekassen i aften klokken 18:20. Her blænder DR2 nemlig op for Walter Hill's 'Hard Times' aka 'Med de bare næver' fra 1975. Vi har tidligere anmeldt en Walter Hill film her på bloggen. Det skete da jeg så hans survival-film 'Southen Comfort'. Den erfarne action-instruktør kan sit håndværk og det ser vi også i 'Hard Times'! Det er uden tvivl en af Charles Bronson's bedste film og at manden var 53 år da 'Hard Times' blev skudt virker nærmest uvirkeligt. Den aldrende Bronson spiller en lean mean fighting machine og det ligner hans fysik utroligt nok også. Den altid seværdige James Coburn medvirker også. Som en lille bonus bliver den efterfulgt af Quentin Tarantino's episke 'Inglourious Basterds' (som også kan ses på DRHD).5 kommentarer:

 1. Fremragende film begge to. Det er bare en skam, at "Inglourious Basterds" bliver sendt i det forkerte format.

  SvarSlet
 2. Inglourious Basterds har man forhåbentligt allerede på blu-ray hylden alligevel ;)

  SvarSlet
 3. Det har man da. Og har også "Hard Times" på DVD ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg så "Inglourious Basterds" for første gang, da DR2 viste den forleden og hvad andet kan jeg sige, end at den var helt fantastisk! Skal bestemt ses igen.

  Niels Hansen nævner, at den skulle sendes i det "forkerte" format. Hvis der menes billedformat, så kan jeg oplyse, at filmen blev sendt i anamorfisk 16:9-format, som vel må siges at være det korrekte format. Underteksterne var iø rigtig gode - noget, som man jo ikke nødvendigvis er vant til ifm. udenlandske dvd-udgaver af film, der delvis er på "udenlandsk".

  SvarSlet