4. mar. 2012

Tilbud: Afdansningsbal til foræringspris.

TP Musik Marked rykker igen med et rigtig godt tilbud. Nu kan du nemlig erhverve dig de fire første 'Prom Night'-film i en fin boks til kun 50 kroner. Der er tale om den svenske udgivelse fra Atlantic Film og boksen indeholder selvfølgelig danske undertekster. Den første film i serien så dagens lys i 1980 og har den helt store "scream queen" Jamie Lee Curtis i hovedrollen, flankeret af funny-man Leslie Nielsen. Instruktør Paul Lynch havde meget svært ved at få finansieret sin slasher-film, altså lige indtil han fik Jamie Lee Curtis om bord. Filmen fik stor nok succes hos det slasher-sultne 80'er publikum til at der kom i alt tre efterfølgere i form af 'Hello Mary Lou: Prom Night II' (1987), 'Prom Night III: The Last Kiss' (1990) og 'Prom Night IV: Deliver Us from Evil' (1992). I 2008 kom der (selvfølgelig) også et remake af den gamle slasher-film. Jamie Lee Curtis medvirkede ikke i nogle af efterfølgerne og filmene blev da også bare ringere og ringere. Dermed ikke sagt at de ikke kan være underholdende, set med de rette briller.

4 kommentarer:

 1. Jeg var forbi i weekenden og hente et eksemplar. Så etteren for noget tid siden og var ret godt underholdt - ikke mindst af Leslie Nielsen, som er et af mine store idoler. Genindspilningen fandt jeg i én af Aarhus' brugtbutikker, Bogshoppen eller Bogbixen, og jeg ved, de har en del ekstra eksemplarer begge steder til få penge... hvis nu :)

  SvarSlet
 2. Det er i øvrigt en sjov detalje, at der gik hele syv år fra første film til to'eren. Nogen forklaring på dette?! Man skulle synes, luften var gået af ballonen efter så mange år... men måske var det første senere i 80'erne at 'Prom Night' fik et publikum, der kunne værdsætte den.

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke set etteren, siden jeg anmeldte den i Stay Sick! nr. 0, en anmeldelse, hvor jeg sablede den ned. Jeg hadede virkelig den film (lol) og her derfor aldrig gidet kaste mig over sequels'ene, men... er de gode? Er de bedre end etteren? For så er det bestemt et godt tilbud.

  SvarSlet
 4. Det er ikke ligefrem mesterværker, men for genre-samlere er de et must-have.

  SvarSlet