15. aug. 2012

Film-samlingen: Fantastisk fire-disc fars dag!

'Father's Day' (2011), der kommer med taglinen "Sons, lock up your fathers... vengeance arrives on... Father's Day!" er indtil videre den helt store overraskelse i år! Filmen kommer fra det canadiske film-kollektiv Astron-6 i samarbejde med Troma Entertainment og leverer splat, sort humor og horror i overflod. Er du glad for titler som Street Trash, Hobo with a Shotgun, The Evil Dead og Planet Terror - så vil du højst sandsynligt elske filmen! Den er komplet vanvittig, nådesløs og alt hvad et "normalt" publikum vil finde smagløst og forargeligt er stoppet ind i dens godt 99 minutter lange spilletid. Så bliver det jo ikke meget bedre! Denne blu-ray er en 4 disc Limited Edition (#2643/5000) og pakket med ekstramateriale. Man får hele 2 ekstra DVD'er med bagom-features og meget andet godt. Udgivelsen her indeholder også filmens svedige soundtrack, på sin egen CD. Selve filmen er kommer på en all-region blu-ray disc, så alle kan heldigvis være med. Filmen anbefales hermed på det varmeste, ikke kun til Troma-fans (filmen har meget bedre production-value og kvalitet end det Troma plejer at diske op med), men til alle grindhouse-fans, nye som gamle. Filmen er købt igennem Diabolik DVD og versionen jeg præsentere her, har de i øjeblikket 3 til rådighed af. Vil du bestille, så finder du den her. Filmen er også kommet i en normal 1-disc version som du kan finde her.


Synopsis: The urban legend known as 'The Father's Day Killer' began some years after the demise of serial rapist/murderer Chris Fuchman. Since the 1970s, the use of contraceptives has tripled in North America alone and a generation of fathers fell asleep with the covers pulled tight, buttocks clenched. †The story has become a fire-side cautionary ritual on camping trips, often used by fathers to warn their sons of the dangers of unplanned pregnancy. That deep seeded fear of penetration, violation and eventually death waned as the murder and rape of fathers continued to decline all over the world. Unfortunately those numbers didn't remain low, and it would seem that the legend is not yet complete.

Ekstramateriale på denne udgivelse:
Deleted Scenes
2 x Special FX Featurettes
Slide Show
Original Trailer
Original Teaser Trailer
Astron-6 Shorts
On Set Behind-The-Scenes
Lloyd Kaufman Intro
Tromatic Intro
Sound Track EP C

6 kommentarer:

 1. Det ser ud til at være den ultimative udgave af filmen du har fået fat i! - jeg kender den ikke så godt, men ejer flere Troma-film, bl.a. den helt ustyrlig klamme "Terror Firmer"... men jeg hilser enhver Troma-film velkommen!

  Er det stadigvæk Lloyd Kaufman der står for det egentlig?

  SvarSlet
 2. Den ser ikke mindre end fantastisk ud... Bestillingen er undervejs :)
  "Hobo" er lige landet i postkassen, og glæder mig til at se den!

  SvarSlet
 3. @The Mallrat: Ja, det er den helt forkromede og højtbelagte udgivelse jeg har investeret i. Troma har faktisk ikke meget mere at gøre med 'Father's Day' andet end at de har udgivet den. Og så har den gode Lloyd Kaufman også et par roller i filmen. Det er film-kollektivet Astron-6 der har skrevet og instrueret 'Father's Day'. Og jo, det er stadig Kaufman der er i front for Troma - ganske imponerende!

  SvarSlet
 4. @J. P. Andersen: Sådan skal det være! Så håber jeg ikke at du bliver skuffet - for det er ikke film for alle og enhver :D

  SvarSlet
 5. FATHER'S DAY is the greatest film you will ever see with the Troma name on it!

  SvarSlet