4. sep. 2012

Nyhed: Jason er the real Cookie Monster!

Sidste år havde jeg også fødselsdag - ja, det lyder jo helt vildt, men det er altså sandt! Nu er det blevet tid igen og traditionen tro skulle der kage til. Kæresten måtte diske op med endnu én kage, med et horror-tema! Sidste år var det hjernen fra Mel Brooks's Young Frankenstein der pyntede bordet. I år er det Jason der står for skud.

2 kommentarer:

 1. Din kæreste er godnok enorm kreativ... det er vidunderligt at se på - og hvis de også smager godt, så er det jo pragtfuldt...!

  Og forresten, tillykke med dagen!
  Kan se at vi er jævnalderende, men her hos mig er der ingen kage...? damnit jeg må sætte et spin af en horrorfilm i afspilleren istedet...

  Har iøvrigt bestilt både City Of The Living Dead + The Beyond på Arrow Video Blu-ray, selvom jeg havde begge film i forvejen på dvd, så ville et upgrade nok gøre godt... og ekstramaterialet er jo intet mindre end imponerende!

  SvarSlet
 2. Tak Mallrat! Hun er i konditorlære, så smagen følger heldigvis også med. Hun var nu noget mere tilfreds med sidste års brain-cake, som der da også efterfølgende landede et par bestilling på ;)

  Der var ikke mange horror-relaterede gaver i år. For at rette op på det gav jeg mig selv filmen 'The Bunny Game' og bogen 'The Cabin in the Woods: Official Visual Companion'.

  SvarSlet