1. apr. 2014

Nyhed: SEC-anmelder Michael Sørensen aktuel med ny bog.

Sørensen Exploitation Cinemas anmelder Michael Sørensen er fra i dag aktuel med sin seneste roman Arvingen.

Arvingen er en spændingsroman/gyser om kvinden Sasja, der flytter til et hus nær Åsen uden for Køge. Byen, skoven og omgivelserne får snart revet op i Sasjas dystre fortid, der er langt fra normal, for hun bærer på en uhyggelig hemmelighed.
Bogen er baseret på hekseprocessen Køge Huskors fra 1608 til 1615, der er en af byens sorte og mest usædvanlige kapitler. Den gamle købstad var i en periode på mere end ti år hjemsøgt af forbandelser fra formodede hekse, der skabte røre og furore. Den efterfølgende hekseproces kostede tolv kvinder livet, der efter megen tortur blev brændt på bålet.

Michael har primært skrevet børnebøger, men udgav i 2012 sin første roman – en vampyrhistorie med titlen Blod. Arvingen er hans anden roman og kan fra i dag af købes i samtlige boghandlere – både fysisk og på nettet. Den vil senere i denne måned også kunne købes som e-bog hos Saxo og via iTunes.

Vil du have fingre i en signeret udgave fra Michael, kan Arvingen bestilles via michsorensen.dk. Nævner du SEC i kommentarfeltet på din bestilling, får du gratis porto.

Arvingen er på 188 sider og koster 129 kroner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar