3. apr. 2014

Opvarmning til Movie Battle 2014 #3: Interview med NC Sixhøj og Mette Sixhøj.

Igen i år kan du nyde dugfriske værker fra den danske filmundergrund på det store lærred, når CPH PIX i samarbejde med Another World Entertainment åbner dørene for Movie Battle 2014! Temaet er den paradoksalt nok evigtaktuelle genre Time Travel – men som bekendt er netop tidsrejsegenren én, man kan gøre meget med, og de seks kortfilm, som deltager i konkurrencen spænder fra gys over komedie og endda til musical. Her på Sørensens Exploitation Cinema er vi stolte over, helt eksklusivt, at kunne præsentere en række interviews med folkene bag de seks film. Interviewene udgives løbende frem til afholdelsen af Movie Battle 2014: Time Travel den 7. april. Billetter kan i øvrigt købes liiiiiiige her! Dette tredje interview er med NC Sixhøj, instruktør og Mette Sixhøj, producer og fotograf på 'Enjoy the Ride'. Skrevet af Jesper Pedersen. 


Hvad handler din film om?
Anna kommer ved et uheld ind i en tidsrejse, som får hende til de glade musicaldage i 1950erne. Her møder hun den søde servitrice, som Anna straks bliver forelsket i. 'Enjoy the ride' er en rutsjetur gennem tid og en ungs piges spirende seksualitet.

Udover timetravel, hvilken genre beskriver bedst din film?
Musical.

Hvordan opstod idéen til filmen?
NC har tidligere deltaget i Movie Battle og ville gerne deltage igen, derfor brainstormede vi på en masse idéer. Da vi begge to er store musical- og genrefans blev det til en hurtig lille kortfilm med en masse charme og humor.

Hvilken tidsrejsefilm er din favorit og hvorfor?
NC: 'Tilbage til fremtiden'-trilogien. Fordi den er gennemført og en klassiker.
Mette: 'Pleasentville'. Fordi den er gennemført lavet, den har mange emner som stadig er relevante.

Hvis du kunne rejse tilbage i tiden, hvor ville du så rejse hen, og hvad ville du gøre?
NC: ---
Mette: Tage tilbage til 50erne og danse med Bob Fosse.

Hvorfor vinder din film Movie Battle 2014?
Fordi den er anderledes og giver et smil på læben.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar