17. jun. 2012

Film-samlingen: Nye DVD'er og Blu-ray's.

Så er der igen lidt nyt på hylderne. Efter en afstikker til det vilde vesten er jeg nu tilbage på sporet med en stribe, nye som gamle, horror- og grindhouse- film til samlingen. Ind er kommet fire titler fra danske Another World Entertainment (alle fire film vil blive anmeldt her på bloggen). Det drejer sig om den ekstreme sleazefest The Bride of Frank (1996), den beskidte biker-film Satan's Sadists (1969), Israels første skrækfilm nogensinde Rabies aka Kalevet (2010) og sidst men ikke mindst italiensk sci-fi-ramasjang i form af Hands of Steel fra 1986.
På den blå front er der også landet lidt. Ind er kommet Red State fra 2011. Filmen er tidligere blevet omtalt i min Top 10: Bedste horror-film i 2011, hvor den endte på en 7'plads. Dorothy Mills (2008) kender jeg intet til, men efter lidt googling så den rigtig spændende ud, også kostede den kun omkring 30 kr.- fra play.com. Måske en overset exorcist-perle? Horror-eventyrfilmen The Company of Wolves (1984) tager historien om Rødhætte under kærlig behandling, og tilsætter lidt varulve.
Ind er også kommet den meget roste dokumentarfilm Machete Maidens Unleashed (2010). Jeg var vild med en anden af Mark Hartley's dokumentarfilm, Not Quite Hollywood, så Machete Maidens Unleashed er bestilt hjem i 2 disc Special Edition udgaven. Denne udgivelse indeholder ikke bare den fantastiske dokumentar, men også grindhouse-filmen The Muthers fra 1976 - en film der ellers har været umulig at opdrive på DVD! Se det er lækkert ekstramateriale!

6 kommentarer:

 1. Halløjsa.

  Hvor har du bestilt Machete Maidens Unleashed (2 disk udgaven), for den skal jeg da selv have fat i. :-)

  Mvh : Thomas

  SvarSlet
 2. Hej Thomas. Den har jeg bestilt på www.diabolikdvd.com

  SvarSlet
 3. Et virkelig godt indlæg:)

  SvarSlet
 4. Så kan jeg heldigvis fortælle dig at der kommer flere af dem :)

  SvarSlet
 5. Dejlig med nyt indput.. Dorothy er desværre slet ikke noget nær samme klasse som min ynglingsfilm over dem alle, nemlig Eksorcisten... forvent hverken roterende hoveder eller grønt bræk i lange baner... men derimod en lidt banal personlighedsspaltning-film...

  SvarSlet
 6. Tænkte det nok - men forventer heller ikke det store. Jeg faldt lidt for dens afdæmpede udtryk. Vi må se hvornår jeg får tid til at smide den i afspilleren :)

  SvarSlet