22. jun. 2012

Nyhed: Madman til Machete Kills, Lincoln på toppen og VHS er værd at stjæle!

Ifølge Robert Rodriguez's twitter-profil har ingen ringere end Charlie "Tiger Blood" Sheen tilsluttet sig 'Machete Kills'. Han skal eftersigende spille rollen som USA's præsident, i Rodriguez's forsættelse til han Grindhouse-film 'Machete' fra 2010. Resten af castet består indtil videre af Sofía Vergara, Edward James Olmos, Mel Gibson, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Amber Heard, Demian Bichir, Zoe Saldana, Tom Savini og selvfølgelig Danny Trejo. Som det kan ses på billedet her, så er det ikke første gang at den festlige Sheen har svinget macheten! Filmen er sat til 2013.
Sheen Kill's!
Det respekterede horror-magasin Fangoria har allerede kigget på den længe ventede 'Abraham Lincoln: Vampire Hunter' og ikke nok med det, de giver også vampyr-basheren topkarakter! Vi glæder os nu endnu mere end før til at se Abe Lincoln gå vampyr-berserk. Du kan læse Fangoria's anmeldelse ved at klikke her.
Overhypet - eller rent faktisk noget at se frem til?
Der er kommet en ny red band (ucensureret) trailer til den kommende horror-film V/H/S, og lur mig om den ikke ser ganske spændende ud. Filmen er i found footage-stilen, så er du træt af den stilart skal du nok kigge væk. Jer der kan tåle endnu en tur med akut søsyge skal lige hænge på lidt endnu. En gruppe unge ballademagere bliver hyret til at begå et hjemmerøveri af en ukendt bagmand og her ska de stjæle et helt særligt VHS-bånd. Historien melder intet om at det måske er en stakkels filmnørds støvede, helt unikke perle af en eller anden obskur kannibal-film, stadig i original indpakning, de små svin prøver at negle - vi må vente og se. Filmen er sat til at udkomme d.01/11 - 2012. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar