28. okt. 2014

Nyhed: Få mere ud af Sørensen Exploitation Cinema.

Sørensen Exploitation Cinema er stærkt repræsenteret på de sociale medier, så vil du ha' mere "bang for the buck" så kig med her. De sociale medier er efterhånden blevet en vigtig del af ethvert seriøst site, så der er vi selvfølgelig også med. Udover bloggen her, så har vi tre andre tilbud til dig som vi syntes at du skal følge, like og dele alt det du kan!
For det er ikke en hemmelighed at jo flere læsere vi kan komme ud til, jo bedre er det for Sørensen Exploitation Cinema og jo sjovere er det at bruge sin fritid på. På forhånd tak for at du læser med, din støtte og hjælp og din awesomeness!

Læser du med på Sørensen Exploitation Cinema? Hvorfor så ikke give os et skulderklap inde på vores Facebook-side med et "Synes godt om"! Her bliver du holdt opdateret med film-nyheder, trailers og andet godt. Du bliver også gjort opmærksom på når der kommer nye indlæg her på bloggen. Du finder Facebook-siden ved at tykke her.
Sørensen Exploitation Cinema på facebook.
Er du til gengæld ikke så meget for Facebook, så kan du følge os på på Twitter. Her bliver du holdt opdateret med nye indlæg inde på bloggen, samtidig med at du kan hjælpe os med at komme ud til endnu flere læsere. Du finder vores Twitter-konto her.
Sørensen Exploitation Cinema på Twitter.
Sidst men ikke mindst så har vi også vores helt eget film-forum. Her kan du poste alt det du har lyst til! Lad det være gys, horror, exploitation, slasher, action, science fiction, komedie eller b-film. Billeder af plakater, dine indkøb, trailers, nyheder, skuespillere - alt du kan komme på. Vi har på nuværende tidspunkt 188 medlemmer og der er godt gang i snakken. Vores forum er også på Facebook-platformen og du skal bede om at blive medlem af gruppen for at kunne kigge med og deltage i snakken. Du finder vores forum med at trykke her.
Sørensen Exploitation Cinema på film-forum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar