10. maj 2012

Merchandise: Sheriff Hoyt fra McFarlane Toys Movie Maniacs 7.

Som tidligere annonceret kigger vi denne gang på en personlighed fra remaket af The Texas Chainsaw Massacre fra 2003. Det drejer sig den sindssyge redneck-sheriff Hoyt, spillet af R. Lee Ermey. Figuren kommer fra McFarlane Toys, i serien kaldet Movie Maniacs 7.

I filmen skyder en ung pige hovedet af sig selv i denne van. Bagdelen af bilen fungere som display-base for figuren.
Sheriff Hoyt "undersøger" gerningsstedet.
R. Lee Ermey i rollen som den livsfarlige og dybt perverterede sydstats-sheriff. Du kender ham sikkert også som Gunnery Sergeant Hartman i Full Metal Jacket.
Dette skud fra filmen er det tætteste vi kommer på figurens positur.
Sådan ser figuren ud inden udpakning.
Sideskud af den solide indpakning.
Bagsiden af indpakningen fortæller lidt om figuren og karakteren. Den viser også nogle af de andre figurer der fås i serien. Øverst ses tre andre personligheder fra The Texas Chainsaw Massacre.
Lille flyer med endnu mere reklame-materiale for andre figurer fra McFarlane Toys.
Foden på display-basen. Læg mærke til detaljen med de to hjulspor.
Bagenden af bilen. Her er også masse af detaljer at kigge på! Læg f.eks mærke til at venstre baglygte er ødelagt - nøjagtig som i filmen. Nummerpladen og stænklapperne er også helt korrekte.
Desværre har man ikke fået alle detaljerne fra bilen med på display-basen. Der mangler nogle klistermærker, men alt i alt en rigtig flot baggrund til selve figuren. Display-basen måler godt 19 cm i højden.
Selve figuren efter udpakning. Ansigtet er ikke helt spot on, men kendere vil uden tvivl kunne se hvem der er tale om. Figuren måler 17 cm.
Sheriff Hoyt monteret på display-basen. Endnu en detalje kan ses her - resterne af baghovedet der løber ned af reservedækket.
Sheriff Hoyt i en sej positur, men også en positur man rent faktisk ikke ser i selve filmen. Revnerne og blodstænkene i/på bagruden er lækkert udført og ser realistisk ud.
Detaljerne er overvældende. De beskidte støvler, den endnu mere beskidte skjorte, bæltet, revolveren, armbåndsuret o.sv. Der dukker hele tiden nye detaljer op på figuren.
Endnu et billede af nogle af de flotte detaljer.
Figur og display-base.

Billedet taget fra bagsiden af display-basen.
Figuren har sine fejl, men i alt i alt er den rigtig flot og imponerende. Super høj detaljegrad - både på figuren og på selve display-basen. Ikke den mest legendariske karakter eller film, men for genrefans er figuren en rigtig fin tilføjelse til samlingen og flot ser den ud fuldt monteret og oppe på hylden.

3 kommentarer:

 1. McFarlane er så supersej! Når jeg engang får pladsen, så...

  SvarSlet
 2. Jeg har også kig på en 30cm høj Chucky fra Child`s play 2 også fra Mcfarlane Toys.

  SvarSlet
  Svar
  1. Må også have mig noget Child's Play merch når engang jeg får penge og plads til det.

   Slet