17. maj 2012

Nyhed: Trailer til Bornedals The Possession og Rob Zombie afslører en lille smule.

Så er der landet en trailer til Ole Bornedals amerikanske gyser 'The Possession'. Sam Raimi er producer og manuskriptet er skrevet af Juliet Snowden og Stiles White, der tidligere har stået bag manus til Nicolas Cage-filmen "Knowing" fra 2009. På rollelisten finder vi blandt andre Jeffrey Dean Morgan som især har gjort sig bemærket som Edward Blake/Comedian i Watchmen og besat stalker i Hammer-filmen The Resident. Kyra Sedgwick spiller hans komme og sammen er de et forældrepar til en lille pige, der på et loppemarked køber en antik æske. Datterens væremåde ændrer sig efter købet, og de finder ud af, at æsken er besat af en ond ånd. The Possession får dansk premiere 6. september.


Vi kan vel knap nok kalde det en trailer, måske nærmere en live teaser - meget live! For et par dage siden gav Rob Zombie os nemlig det første lille kig på hans nyeste horror-projekt, The Lords of Salem. Afsløringen skete, i røg og damp,  under en koncert - det bliver jo ikke meget mere rock'n'roll! Der er meget lidt info at finde på filmen, der går under samme navn om et af Hr. Zombie's tracks på albummet Educated Horses, men den skulle efter sigende omhandler en DJ der kommer til at afspille en forhekset LP som straks fremmaner et kuld 300 år gamle hekse der bukkede under i The Salem Witch Trials i slutningen af 1600-tallet. Det lyder sindssygt og med Rob bag roret kan alt ske. Du kan se frem til et cast bestående af Udo Kier, Sid Haig, Dee Wallace og (i vanlig Rob Zombie stil) mange andre horror-personager (nå ja, og Sheri Moon Zombie). Optagelserne begyndte d.17/10-2011 og det færdige resultat skulle gerne udkomme i løbet af 2012. Vi glæder os!

2 kommentarer:

  1. ...tja, 'The Possession' ser ikke vanvittigt interessant ud. En noget rodet trailer, der lidt for ivrigt smider om sig med grufuldhederne. Men ja, nupper den da sikkert på et tidspunkt.

    Rob Zombies nye film ser bestemt spændende ud - ikke mindst visuelt. Der er sgu godt skrald på farverne og olme hekse. Den ser jeg meget frem til - var vild med 'The Devil's Rejects'...!

    SvarSlet
  2. Bornedals film ligner noget vi har set 1000 gange før - men nu det er Bornedal, så ser jeg det gerne en gang til. The Lords of Salem! Jeg kan slet ikke vente!!!

    SvarSlet