14. maj 2012

Nyhed: Hva' satan!

Så kom D-dag endelig! Efter 12 års ventetid er Blizzard Entertainment's Diablo 3 landet (det skal så lige siges at det ikke kan spilles før i morgen). Det blev fejret med et nyt GFX-kort. I shall purge this land of the shadow!


Diablo III er et action-rollespil i en stil lignende dets forgænger, Diablo II. Mens mange af gameplayelementerne er bibeholdt fra originalen, vil Diablo III have fokus på cooperativ eller holdbaseret spil. Den proprietære motor vil indeholde Havok fysik og dermed indebære et destruktabelt miljø med en in-game effekt. Udviklerne regner med at få spillet til at løbe på en bred række af systemer, og har udtalt at DirectX 10 ikke vil være påkrævet for at køre spillet.[3] Spillet planlægges til en simultan udgivelse på både Windows og Mac OS X platforme, mens titlen efter alt at dømme også udgives til spillekonsoller, om end det i så fald bliver på et senere tidspunkt, da udviklingen til spillekonsoller indledtes senere.

Spillet finder sted i den mørke fantasiverden Sanctuary. Denne verden blev reddet af en håndfuld ukendte helte tyve år tidligere. Krigere som overlevede nedslagtningen af hærene fra Burning Hells er blevet sindssyge på grund af deres prøvelser, og det er nu op til en ny generation af helte at stå ansigt til ansigt med ondskabens magter, som truer Sanctuary. Spillere vil have mulighed for at udforske velkendte områder som for eksempel Tristram.

2 kommentarer:

  1. Er i gang med eksamen nu, men bliver sq nødt til at kommer i gang med spillet - det bliver awesome!

    SvarSlet
  2. Det er også rigtig fedt - når man altså kan spille for Blizzzzzard har stadig store, store problemer med deres servere - man kan ikke logge ind. Hvis man så endelig kommer på, bliver man hurtigt smidt af igen...

    SvarSlet