23. maj 2012

Nyhed: Bloggen fylder 1 år!

I dag d.23/05-2012 fylder Sørensen Exploitation Cinema Proudly Presents 1 år. Det er blevet til i alt 78 anmeldelser og hele 5 af disse anmeldelser scorede alle 6 Pinhead's. De 3  mest populære indlæg har været Top 10: Bedste horror-film, The Walking Dead på DR HD og Rum-nazisterne indvaderer alligevel de danske biografer!. De 5 mest læste anmeldelse har været The Human Centipede 2 [Full Sequence], Stake Land, The Human Centipede [First Sequence], The Woman og The Return of the Living Dead. I april afholdte vi vores første rigtige tema-måned med stor succes. Her kiggede vi kun danske film og fik da også spyttet en hel del artikler og interviews ud. Vi har pr. dags dato haft omkring 42.000 sidevisninger. Fremtiden kommer til at byde på flere Top 10 Lister (der er allerede to klar til udgivelse, Top 10: Bedste nyere horror-remakes og Top 10: Bedste horror-film i 2011), flere anmeldelser og så vil vi også begynde at gøre mere ud af at dække de vigtigste horror-relaterede filmnyheder. Den allernærmeste fremtid kommer dog til at byde på endnu en anmeldelse. I aften kigger vi nemlig på 'Happy Birthday to Me' fra 1981, så læs endelig med om den var lige hvad vi ønskede os...

6 kommentarer:

 1. Det er cool, at der er nogle, der holder blog-fanen højt, når nu andre er blevet "gamle og trætte" (ingen nævnt, ingen glemt) ;-)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med 1 års dagen. Fortsæt endelig det gode arbejde :)

  SvarSlet
 3. Da jeg kun er halvårs-fødselar i denne blog-sammenhæng, kan jeg vist også godt tillade mig også at sige hjerteligt tillykke til bloggen (og dig Allan) uden at lyde alt for supermarkeds-selvfed-agtig. Tillykke!

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med dagen... Fortsæt endelig det gode arbejde, så jeg kan få stillet mit daglige horror-fix :)

  SvarSlet
 5. ...ja for pokker - tillykke med det første år...!

  SvarSlet