3. maj 2012

Nyhed: Yderligere info om Copenhagen Zombie Crawl 2012.

Vi har tidligere omtalt den store zombie-event og nu er der landet noget mere info fra holdet bag Copenhagen Zombie Crawl 2012.

Hold Farver.
Så er billetsalget godt kørende og hvis du vil være sikker på at nå med til Copenhagen Zombie Crawl, så er det tid til at købe en billet nu!
Vi kører igen i år med fire hold og derfor fire forskellige farver, nemlig blå, gul, rød & grøn. Valg af farver afgør hvilket hold du er på, så husk og få aftalt med vennerne, hvilken farve i skal være. Selve valget oplyser du bare ved afhentning af billetten - IKKE i bestillingen.

Billetter kan afhentes hos vores officielle partner Fuglsang (www.fuglsang.biz) fra onsdag d.9/5. Her skal du blot oplyse din bestillingskode (navnefternavnfødselsdato), som du skrev ved bankoverførslen. Det er dog kun muligt for personer, som har bestilt senest søndag d.6/5, at hente billetter i butikken. Bestiller man efter d.6/5, kan der kun hentes på selve dagen. Fuglsang giver også 15% rabat hvis du råber ”zombier” når du køber varer.
Så det er den perfekte mulighed til at få handlet blod og kostumer.

Tidsplan.

Vi starter festen ved Pumpehuset kl. 15.30. Her er det muligt at hente billetter, få lagt makeup, se en bunke danske zombie film og drikke en masse øl. Vi satser på godt vejr og så stiller Pumpehuset en bar op udenfor. Flere har spurgt efter en tidsplan for aftenen og den ser således ud:
15.30 – 18.00: Vi mødes ved Pumpehuset
18.00: afgang for holdene
18.30-23.00: ZOMBIE CRAWL!
23.00: fælles meetup og afterparty i Pumpehuset

Makeup.

Det er igen i år muligt at få lagt en zombiemakeup af professionelle makeupartister. Det kan gøres i tidsrummet 15.30-17.30 og koster 50 kr. Der vil være et begrænset antal makeup billetter til salg og de sælges kun på selve dagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar