4. maj 2012

Nyhed: TROMA-AMOK!

Det er officielt og det er lovligt! På youtube kan du se, eller måske ligefrem gense, en ordenlig røvfuld komplet vanvittige og hyldende morsomme film fra et helt unikt independent-filmselskab - nemlig Lloyd Kaufman's legendariske TROMA. Kast dig f.eks over Tromas War, Redneck Zombies, Terror Firmer eller hvad med "klassikeren" The Toxic Avenger! Slå hjernen fra og kast dig ud i sølet ved at klikke her og besøg TROMA's officielle youtube-feed.4 kommentarer:

 1. Det må være årets tiltag! Så sent som i forgårs fik jeg dårlig samvittighed over, at jeg havde set så lidt af Tromas tvivlsomme produktioner. Det passer perfekt sammen med halvanden uges skolefri... eksamensopgaven må vente!

  SvarSlet
 2. J. P. Andersen4. maj 2012 21.18.00

  Dette er ikke mindre end fantastisk.... har dog det samlede box-set, men helt klart et gensyn værd!
  Folk bør i hvert fald ikke snyde sig selv for denne oplevelse af dårlige skuespillere, dårlige effekter og SÅ ringe skrevet film, at det opnår kultstatus af uhørte dimensioner!

  SvarSlet
 3. Må jeg i samme åndedrag anbefale alle at læse Lloyd Kaufman's hysterisk morsomme bog; Make Your Own Damn Movie!: Secrets of a Renegade Director. Selv om man ikke har planer om at lave ens egen low-budget afskyelighed er denne bog værd at læse igen og igen.

  SvarSlet
 4. Det lyder spændende... og noget vi måske kunne bruge jævnfør vores zombiefilm (http://sorensencinema.blogspot.com/2012/04/artikel-nazi-zombier-pa-kanten-vi-gar.html) for lige at give kvalitetsniveauet et nøk opad :)

  SvarSlet